Tel: (+355) 44 30 9001 Email: info@allinone.al

Recharge Draw Terms

EOY Draw / 2013-12-14 22:46:14

Fitojne te drejten e pjesemarrjes te gjithe klientet “ Vodafone” qe bejne rimbushje elektronike vetem prane dyqanit “All In one shpk “ngadt.01/11/2015  ......

Terms of Internet Draw

EOY Draw / 2013-12-14 22:45:35

Fitojne te drejten e pjesemarrjes ne shorte te gjithe perdoruesit e internetit qe jane aktive ne daten e hedhjes se shortit Pavaresisht nese abonenti eshte aktiv, atij do ti duhet te peraqit......


Sherbimet

OSHEE BILL PAYMENT

PAGESA NE KOHE REALE ME SISTEMIN E PIKAVE TE OSHEE NE K...

Internet Service Provider

Internet dhe Telefoni me All In One & Abissnet Te n...

Telecommunication

Under Construction...

Services and Payments

Digitalb Bashkia Tirane Policia Rrugore Lotaria Kombeta...

Real Estate

Under Construction...

Travel

Under Construction...

Contest Winners

02 Dec 2015
EOY Draw

Rrjetet Sociale

Photo Gallery

Cfare thone klientet

Interneti eshte shume i shpejte, gjithashtu edhe support-i.

Besmir ALIA, dyqaniim.com

Why choose Us

  •  

Na ndiqni ne Facebook